Hirdetés

A hobbit: Smaug pusztasága - Trailer #2 (Update)

|

Mikor tavaly kijöttem a moziból örökkévalóságnak tűnt az az egy év, amit a folytatásra várni kell, de most már igencsak közel vagyunk a megjelenéshez, ennek örömére pedig érkezett egy vadonatúj előzetes.

Hirdetés

Ismét lehengerlő 2,5 percet szállított nekünk Peter Jackson. Az előzetes tele van új jelenetekkel melyeken többek között Bilbo az arany rakás között mászkál, a törpjeink elfogadják a tünde király segítségét, hullanak az orkok, Legolas menőzik egy sort és ízelítőt kapunk egy-két epikus jelenetből amikből levonhatjuk a tanulságot: ezúttal sem lesz panasz a látványra. Mind ezek után a legütősebb mondatok az előzetes végén hangzanak el, egyenesen Benedict Cumberbatch szájából, aki Smaugot szóllaltaja meg, és hát mondanom sem kell, olyan zseniálisan ahogy arra számítottunk, szóval már csak ezért érdemes lesz a filmet eredeti nyelven is megtekinteni. Nem is húzom tovább, a folytatásban megtaláljátok az előzetest!

Update: Befutott a szinkronos előzetes egy felismerhetetlen hangú Smauggal.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.