Hirdetés

A hobbit: Váratlan utazás - 17 karakter poszter

|

Lényegében ugyanazt a 17 posztert kaptunk meg A hobbit: Váratlan utazás karaktereiről, amelyeket kiállítottak még a nyári Comic-Con keretein belül. Ennek ellenére érdemes őket végignyálazni!

Hirdetés

Egyre közelebb A hobbit: Váratlan utazás hazai és világpremierje, ezért minduntalan több és több anyagot kapunk majd, szinte naponta. Valószínűleg a legtöbb kimerül majd egy-egy poszterben, képben vagy klipben, de amondó vagyok, hogy aki nem szeretne több dolgot lelőni a filmből, az ne nézzen meg olyan Hobbit anyagokat ezután, melyeknél kiírjuk, hogy spoileres lehet. A Martin Freeman, Richard Armitage, Andy Serkis, Ian McKellen, Cate Blanchett, Elijah Wood, Hugo Weaving, Evangeline Lilly, Benedict Cumberbatch, Luke Evans, Christopher Lee, Orlando Bloom és Ian Holm szereplésével készülő film december 12-én mutatkozik be a hazai közönségnek, Peter Jackson elképzelésében.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.