Hirdetés

A Hobbit: Váratlan utazás - Az utazókeret karakterfotói

|

Az elromlott időjárás talán beárnyékolhatja napunkat, ám minden rózsaszínbe fordul, amikor a készülő A Hobbit című film új híreivel találkozunk.

Hirdetés

Több, mint valószínű, hogy az érkező film játékideje kevés lesz ahhoz (tisztelet a kivételnek), hogy az igen hasonló nevű törpöket egyhamar megszokjuk, és tényleg a maga karakteréhez passzoljuk. Természetesen az elég viccesen kinéző Bomburnak e tekintetben könnyű a dolga - hiszen rá mindenki emlékezni fog. A december 13-án a mozikba érkező A Hobbit: Váratlan utazás tehát megint pont jókor húzott elő egy újdonságot a tarsolyából, hiszen jobbá tette napunkat. A képeket egyébként a rendező, Peter Jackson a Facebookon osztotta meg.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.