Hirdetés

A hobbit: Váratlan utazás - Fotón Orcrist, Thorin legendás kardja

|

Legutóbb a legendás kard forgatójának születésnapját ünnepeltük, most az orkok szempontjából rettegett Orcrist került terítékre, amit csak Harapóként becéznek.

Hirdetés

Figyelem! Spoiler előfordulhat! A kard eredeti neve Orcrist, ami lényegében orkírtót jelent, de az orkok csupán Harapónak nevezik és rettegnek tőle, valamint egyöntetűen mélyről érkező utálatot éreznek iránta. Orcrist Tölgypajzsos Thorin kardja, amit Thranduil csarnokában elvesztett, később a sírjába helyezték. Eme csodás fegyver figyelmeztette az erebori törpöket az ellenség közeledtére. Testvére a Glamdring nevű kard, amit az Ellenség Pörölyének hívtak. A folytatásban a teljes fotót láthatjátok, A hobbit: Egy váratlan utazás 2012. december 13-án látogat el a hazai mozikba Peter Jackson (Gyűrűk Ura filmek, King Kong) rendezésében, többek között Elijah Wood, Billy Connolly, Cate Blanchett, Orlando Bloom, Luke Evans, Hugo Weaving, Martin Freeman, Benedict Cumberbatch, Andy Serkis és Evangeline Lilly szereplésével.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.