Hirdetés

A Hobbit: Váratlan utazás - Hivatalos zene + tv spot + hét új kép

|

Mai napon megérkezett Peter Jackson legújabb filmjének, a Hobbit: Váratlan utazás című alkotáshoz a hivatalos zene megspékelve hét új képpel és egy új tv spottal.

Hirdetés

Minden film szerves része a zene. A "régebbi" Gyűrűk Ura filmekre is jellemző volt, a fantasztikus és egyben epikus muzsika, és ez a mostani résznél is elmondható. A Howard Shore által komponált Hobbit zene december 11-én, még a film premierje előtt, kerül a boltokba, méghozzá két változatban, lesz egy hagyományos és egy különleges kiadás is. A "Radagast the Brown" címre keresztelt számot a folytatásban meghallgathajtátok. Szerintem a képeket nem kell kommentálni, profi munka, hozzák a "kötelezőt". A tv spotot pedig a már látott jeleneteketből rakták össze.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.