Hirdetés

A hobbit: Váratlan utazás - Hol végződik az első epizód?

|

Egyre közelebb és közelebb kerül hozzánk a Peter Jackson elképzelésében készülő Gyűrűk Ura előzményének számító A hobbit: Váratlan utazás, no de vajon meddig meséli el a könyv cselekményét?

Hirdetés

A december tizenharmadikai dátum némi túlzással élve szinte már az ajtónkon kopogtat, érdemes át elgondolkodni azon, hogy az első Hobbit epizód, amely A hobbit: Váratlan utazás címet kapta, vajon hol ér véget, mennyit ölel fel a regény történetéből. A tegnapi képek között láthattatok egy olyat is, ami könnyen lehet, hogy A hobbit: Váratlan utazás végét mutatta be. [SPOILER] A fotón azt a jelenetet láthatjuk, ami a kb. 270 oldalas könyv százaik oldalánál mutatkozik, tudniillik Gandalf, Bilbó és a törpök ekkor másztak fel a magas fákra a wargok és az orkok elől, majd jönnek a sasok és megmentik őket. [SPOILER VÉGE] A kép a folytatásban kapott helyet.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.