Hirdetés

A hobbit: Váratlan utazás - Képen a Nagy Goblin?

|

A babó című regényben rengeteg ellenséggel kell megvívnia Bilbónak és díszes, törpökből álló kompániájának, mire elérik a hőn áhított célt. Ha szerencsénk van, most éppen a Nagy Goblint pillanthatjuk meg egy fotón.

Hirdetés

Nagyon úgy tűnik, hogy a régi, Móra-Ciceró-szövegváltozatban Nagy Manónak fordított, később Nagy Goblin/Nagy Koboldként elhíresült ellenfél megmutatja azt az arcát, amit láthatunk majd a Hobbit filmben is, mikor enyhén kifejezve borsot tör Bilbó és csapata orra alá. [SPOILER] Tudniillik, a könyvben Bilbóék a hegyen átkelve az időjárás viszontagságai elől megpróbálnak védett helyre húzódni, amit meg is találnak egy barlangban. Ekkor még nem tudják, hogy ez a barlang a Nagy Goblin "otthonának" számító járatok kapuja és álmukban elragadják őket, egyedül Gandalf tud meglépni megölve tucatnyi orkot. [SPOILER VÉGE] A Nagy Goblin kinézete a Gyűrűk Ura filmekhez hasonlóan groteszk lesz, a karaktert pedig Barry Humphries alakítja majd, de lényegében semmit sem fogunk látni belőle. A képek a TheOneRing.net jóvoltából kerültek ki, az első fotón maga a Nagy Goblin látható, míg a másodikon az egyik kegyence. A Hobbit: Váraltan utazás december 13-án kerül kiadásra Peter Jackson rendezésében.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.