Hirdetés

A hobbit: Váratlan utazás - Mikor tűnik fel a sárkány?

|

Mikor a rajongók meghallották, hogy film készül a Gyűrűk Ura trilógia előzményének számító Hobbit című regényből, mindenki arra volt kíváncsi, hogy Szmóg, a sárkány hogy fog kinézni a vásznon.

Hirdetés

Figyelem! Spoiler-veszély! A legendás sárkány a történet fő antagonistája (ellenfél) és mikor még Guillermo del Toro üldögélt a rendezői székben, akkor határozott elképzelése volt a lényről. Mint azt mindannyian tudjuk, del Toro elhagyta a projektet és Peter Jackson, a Gyűrűk Ura trilógia készítője vette át a helyét. Del Toro terveit Jackson mindenképpen felhasználja Szmóg megalkotásához, de az is bizonyos, hogy motion-capture technológiával keltik életre, méghozzá Benedict Cumberbatch által, aki a karakter hangját is kölcsönzi. A színész arról beszélt egy nyilatkozatában, hogy a kincsörző sárkányt mikor pillanthatjuk meg a vásznon. Anne Richardson újságírónő megkérdezte a fiatal tehetséget, hogy mikor láthatja a közönség először Szmógot, Cumberbatch pedig így válaszolt: "Azt hiszem az első film végén nyitom ki a szemem, de a másodikban kaptok többet belőlem." Érdemes megjegyezni, hogy ezt a nyilatkozatot még azelőtt tette a színész, hogy Peter Jackson bejelentette volna a harmadik Hobbit filmet is, így ez nagyon is változhat. Ha három filmre osztja el Jackson a történéseket, akkor nem biztos, hogy szerencsénk lehet a decemberi 13.-i epizódban Szmóg megjelenéséhez...

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.