Hirdetés

A hobbit: Váratlan utazás - Soundtrack lista

|

Mivel alig több, mint egy hónapot kell aludnunk A hobbit: Váratlan utazás megjelenéséig, csak úgy záporoznak ránk a hírek. Ezúttal a film hivatalos zenei albumának borítóit és listáját tekinthetjük meg.

Hirdetés

Nem kisebb név, mint Howard Shore komponálta a Peter Jackson elképzelésében elkészült A hobbit: Váratlan utazás dallamait, aki korábban olyan filmeknek szerzett zenét, mint A bárányok hallgatnak, A Gyűrűk Ura trilógia, az Aviátor, A tégla, vagy éppen A leleményes Hugo. A két CD-s változat elő és hátlapja mellett a folytatásban azt is megtekinthetjük, hogy milyen dalok kapnak helyet a kiadáson és megnyugodhat minden rajongó, ugyanis rajta lesz a Hobbit trailerben elhangzó törpök dala is, méghozzá stúdió minőségben. Egyébiránt A hobbit: Váratlan utazás december 12-én érkezik meg hazánkba a Fórum Hungary forgalmazásában.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.