Hirdetés

A hobbit: Váratlan utazás - Tauriel első látásra...

|

Újabb kép érkezett A hobbit: Váratlan utazás tartalmából, méghozzá egy új, a könyvben sem található karakterről, akit direkt Peter Jackson talált ki a film kedvéért: ő Tauriel.

Hirdetés

A Lost-ból ismerős Evangeline Lilly is benne lesz az idei év egyik legnagyobb szuperprodukciójának számító A hobbit: Váratlan utazás című filmben, ami a Gyűrűk Ura előzményének számít és annak rendezője, Peter Jackson dirigálta. A hazai premier december 13, ekkor láthatjuk meg a regényben nem létező, de a film kedvéért kitalált Tauriel karakterét, aki egy gyönyörű elf. Figuráját úgy írta le a színésznő, mint afféle női Legolas-t, ugyanis rendkívül ügyes kardforgató, de leginkább egy íjat és két tőrt használ harc közben. Taurielnek nagyobb szerepe lett volna a második filmben, mikor még úgy volt, hogy csupán kettő epizód készül. Érdekes lesz majd látni, hogy Lilly karaktere hogyan jelenik meg a három epizód valamelyikében, esetleg mindegyikben. A folytatásban a teljes, nagy méretű kép megtekinthető.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.