Hirdetés

A hobbit: Váratlan utazás - Thorin, a szülinapos

|

Újabb fotó érkezett a Peter Jackson rendezésében készülő, immáron három részesre szánt Hobbit című műből, melyen a törpék legfőbb vezére, Thorin néz büszkén a kamerába.

Hirdetés

A hobbit: Váratlan utazás című első epizód december 13-án kerül kiadásra és Gandalf, Bilbó, valamint 12 törp mellett fontos szerepe lesz a csapat vezérének, Thorinnak is. Tölgypajzsos Thorin karakterét az a Richard Armitage hozza, akit olyan sorozatokban láthattunk korábban, mint a Terrorkommandó, az Észak és Dél, A légi mentők - visszaszámlálás, a Robin Hood, a Titkos szolgálat - MI-5 vagy éppen a Válaszcsapás. Armitage nem maradt le a mozis szerepekről sem, 2005-ben a Kihülve című thrillerben kapott szerepet, tavaly pedig az Amerika Kapitány: Az első bosszúállóban alakította Heinz Krugert. Armitage látható a folytatásban fellelhető vadonatúj képen, külön érdemes megemlítenem, hogy a színész minap múlt 41 éves. Boldog születésnapot, Thorin!

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.