Hirdetés

A hobbit: Váratlan utazás - Trailer beharangozva

|

Két nap múlva várható A hobbit: Váratlan utazás következő nagyszabású előzetese, melyet egy nagyobb évforduló megünneplésére adnak ki.

Hirdetés

A J.R.R. Tolkien fanatikusok már nyilván tudják, hogy miről beszélünk, a többieknek pedig álljon itt útmutatásul: e héten ünnepeljük a 75. évfordulóját annak, hogy a mester megírta a Hobbit regényét. A díszes nap, melynek alkalmából új trailert kapunk pedig nem más, mint szeptember 19. A rendező több speciális meglepetéssel is készül a rajongók számára eme fontos eseményből kifolyólag, érdemes hát a hét szinte minden napján figyelni a fejleményeket. A folytatásban egy 41 másodperces videót nézhettek arról, hogyan Peter Jackson bejelenti azt, amit mindeddig leírtam.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.