Hirdetés

A hobbit - Végleges címek és dátumok

|

Korábban már kiderült, hogy az eredetileg két részesre tervezett Hobbit végül három epizódot emészt fel, hiszen Peter Jackson szerette volna kibővíteni a tartalmat. Most kiderült mindhárom fejezet végleges címe és megjelenése.

Hirdetés

Nem kevés változás állt be a Hobbit második részével kapcsolatbna, hiszen a jövő év végére tervezett There and Back Again (Oda és vissza) átcsúszott 2014-re, ez fogja zárni a trilógiát. Helyére a frissen meghatározott "The Hobbit: The Desolation of Smaug" lépett, mely [SPOILER] vélhetően Szmóg halálával végődik, a There and Back Again című harmadik rész pedig az Öt Sereg Csatáját és a hazatérést karolja fel. [SPOILER VÉGE] A Peter Jackson által rendezett Hobbit-trilógia végleges címei és dátumai:

- A hobbit: Egy váratlan utazás  - 2012. december 13.
- The Hobbit: The Desolation of Smaug - 2013. december 13.
- A hobbit: Oda és vissza - 2014. július 18.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.