Hirdetés

A Hófehér és a vadász készítője rendezheti a Van Helsing rebootot

|

Annak ellenére, hogy sokan a mai napig szeretik a Hugh Jackman főszereplésével készült Van Helsing produktumot, a Universal mindenképpen rebootolni akarja a címet.

Hirdetés

A Universal rendkívül szeretné elkészíteni a Van Helsing újragondolását, hiszen az újabb zöldhasúakat tömne a vezetők zsebébe, de nagyon nyögvenyelősen akar csak megalakulni a reboot stábja. Korábban a rendezői székbe beleülhetett volna akár Guillermo del Toro is, azonban más dolga akadt. Szóba került Tom Cruise jelenléte is, mint főszereplő, de jelen pillanatban ez is csak pletyka. Ami azonban biztosra vehető, hogy a rebootot az Alex Kurtzman - Roberto Orci páros producereli majd és a Universal gőzerővel keresi a lehetséges direktort projekte élére. A Twitch honlap legjobb tudása szerint már meg is találták a lehetséges jelöltet, méghozzá házon belül: Rupert Sanders az, aki elkészítette nekik a Hófehér és a vadász blockbustert, ami 170 milliós büdzséből majd 400-at hozott. A stúdió most mindenképpen őt szeretné megszerezni magának, bár kérdéses, hogy Kristen Stewart-tal folytatott viszonya után mennyire kíváncsiak rá az emberek. Mindenesetre Orci szerint a főszereplő továbbra is Cruise lehetne és a sztori sokkal inkább a "valóság talaján" járna, mint azt elődje tette. Ti mit szólnátok egy Tom Cruise főszereplésével készülő Van Helsing filmre a Hófehér és a vadász rendezőjétől?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.