Hirdetés

A Holdlovag sorozat is csupán egy évaddal tervez

|

Ezt Oscar Isaac erősítette meg.

Hirdetés

Szakmai berkekben egyre nagyobb húzóerővel bír a limitált széria formátum, azaz azok a sorozatok, melyeket eleve csak egy évadosra terveznek. Ez ugyanis nem jelent többéves elköteleződést a színészek számára, így azok is kipróbálhatják a tévézést, akik alapvetően szeretnének a nagyvászonnál maradni.

Hirdetés

Ezt a sort erősíti majd a Holdlovag is, mely a két másik Marvel sorozathoz, a Wandavízióhoz, illetve a Sólyom és a Tél Katonájához hasonlóan csak egy etappal tervez. Nem más, mint Oscar Isaac, a címszereplő Holdlovagot alakító színész erősítette meg, eloszlatva ezzel bármily nemű pletykát. Isaac Jared Leto társaságában nyilatkozta a következőt a Varietynek:

"Sosem hallottam korábban Holdlovagról, pedig fiatalabb koromban gyűjtöttem a képregényeket. Morbiust ismertem, de Holdlovagról egyáltalán nem tudtam. Nem tudom, hogy nálatok (Leto), hogy zajlottak a dolgok, hiszen ti egészestés filmet csináltatok, de mi meg egy limitált szériát. Rengeteg lehetőségünk adódott a kísérletezésre, mert nem volt rajtunk nyomás, hogy több száz millió dollárt kell visszahozni a nyitóhétvégén. Ebből fakadóan nagyon nézőpontos történetet mutathatunk be. Nagyon fura döntéseket is meghozhattunk."

Mindenki döntse el, hogy örül-e az egyévados koncepciónak vagy sem, arról azonban senki se feledkezzen meg, hogy ez nem feltétlenül jelenti azt, hogy Isaac csupán egy évadra ugrott be a Marvel Filmes Univerzumába. A rengeteg film- és sorozatprojekt közül bizonyára egy-kettőben még viszontláthatjuk őt Holdlovagként.

Ti várjátok már a márciusban érkező Holdlovagot?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.