Hirdetés

A holló remake - Forgatási dátum

|

A Cannes Film Fesztiválon Ed Pressman producer úr megragadta az alkalmat és felfrissítette memóriánkat A holló feldolgozásával kapcsolatban, leginkább a munkálatok kezdéséről beszélt.

Hirdetés

Brandon Lee zseniális alakítását lehetetlen utánozni, de talán Juan Carlos Fresnadillo képes olyan feldolgozást készíteni, ami ha csak nyomokban is de méltó lehet az eredeti nevéhez. Korábban Mark Wahlberg nevét pletykálták a főszerepre, ebből azonban semmi sem lehet kósza szóbeszéden kívül... azonban végül megtalálta Fresnadillo a számítását Bradley Cooper-ben. A holló remake frissített forgatási dátuma 2012 január és ha sikerül időben befejezniük, jövőre már a mozik vásznain láthatunk viszont egy legendát... vagy legalábbis annak utánzatát.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.