Hirdetés

A holló remake - Koncepció képek

|

Egyértelmű, hogy az 1994-es eredeti filmet nem érhetik utol, de megpróbálják. Csupán egy a baj: jelenleg se rendezőt, se főszereplőt nem tud felmutatni a remake.

Hirdetés

Közel három éve annak, hogy terjengeni kezdtek a remake elkészítésének első morzsái, akkoriban Stephen Norrington-t (Penge, A szövetség) pletykálták a projekt élére. Telt múlt az idő, és Juran Carlos Fresnadillo (28 héttel később, Intacto) huppanhatott a rendezői székbe és hozta magával Bradley Cooper-t főszereplőnek. A mostani legfrissebb hírünk szerint mindketten elhagyták a fedélzetet, így jelen pillanatban nem tudni, hogy kivel készül el, de a producerek mindenképpen összehozzák a remake-et. A továbbiakban pár koncepcióképet tehettek magatokévá.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.