Hirdetés

A holló remake - Végre megtalálták a főszereplőt? (Frissítve)

|

Hirdetés

A holló remake mindenképpen a hányatott sorsú projektek közé tartozik, hiszen vagy egy rendezőcsere miatt nem tudják elkezdeni a munkálatait vagy egy kinézett színész távozik. Legutóbb például Luke Evans szállt ki, pedig a reklámfilmes Colin Hardy már csak arra vár, hogy forgathasson. [caption id="attachment_44973" align="aligncenter" width="1024"]

9756_15_1509_a_l
Jack Huston[/caption] A Deadline értesülései szerint mozgolódás van a projekt környékén, ugyanis Jack Huston csücsülhet le a producerekkel a tárgyalóasztalhoz és írhat alá a James OBarr azonos nevű képregényének legendás szerepére. Huston jelenleg a Ben-Hur remake-et forgatja, de a Holló feldolgozásának forgatása csak valamikor a tavasszal kezdődne és a Relativity Studios nagyon szeretné megszerezni és végre összehozni a filmet. Huston egyébként egy másik régóta húzódó produktumban is látható lesz, ez a Büszkeség és balítélet meg a zombik. Frissítés: James OBarr a Dread Centralnak megerősítette, hogy Jack Huston kapta a szerepet és hónapokon belül kezdődhet a forgatás.
huston_crow
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.