Hirdetés

A holnap határa 2 - egyszerre lesz folytatás és előzmény

|

Doug Liman és Tom Cruise másodszorra is elrepítenek minket egy kis sci-fi időutazásra, azonban A holnap határa 2 nem követi a szimpla folytatások útját, inkább forradalmasítani kívánja azt.

Hirdetés

A Doug Liman által rendezett 2014-es sci-fi, A holnap határa megduplázta a büdzséjét a pénztáraknál és a kritikusok is kedvelték Tom Cruise és Emily Blunt kettősét, ezért a Warner Bros. berendelte a folytatást, amelyhez Cruise-nak remek ötletei voltak. Bár néhányszor pletykálták, hogy a második részt már a forgatókönyvíró, Christopher McQuarrie dirigálhatja le, ezt nem sokkal később cáfolták, ugyanis Doug Liman visszatér másodszorra is. 

Hirdetés

Liman most a Collidernek nyilatkozva elmondta, hogy A holnap határa 2 egyszerre lesz folytatás és előzmény is, ráadásul csak is azért volt hajlandó vállalni a rendezést, mert lenyűgözőnek tartja a sztorit (sokkal jobbnak, mint az előd történetét), amelyről természetesen nem volt hajlandó elárulni egy betűt sem. Annyit azért még hozzátett, hogy az ötletük forradalmasítani fogja azt, ahogy az emberek hozzáállnak a folytatásokhoz. 

A forgatókönyvet Joe Shrapnel és Anna Waterhouse (Frankie & Alice, Race) írták, ami pedig a szereplőket illeti, a nonstop akcióhőssé avanzsált Cruise mellett Emily Blunt is visszatér. Jelenleg ennél többet nem tudunk a projektről, mindenesetre türelmetlenül várjuk az új információkat, és hogy megtudjuk, a tartalom vagy a látvány kap majd nagyobb figyelmet.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.