Hirdetés

Két állandó szereplő is kiszáll A holnap legendáiból

|

Kisebb lesz az egyébként is eléggé megnőtt társaság.

Hirdetés

Akik még mindig követik a DC időutazós sorozatát, megszokhatták már, hogy a szereplők egyfolytában jönnek és mennek, amire az alapkoncepció ugyebár tökéletes lehetőséget teremt. A legújabb értesülések szerint a soron következő ötödik évadban két meghatározó színész is kiszáll a szériából Brandon Routh és Courtney Ford személyében, akik közül az előbbi a kezdetek óta állandó szereplő volt.

Hirdetés

Routh már az első évadtól kezdve kulcsszereplő A holnap legendáiban, aki Ray Palmer/Atom karakterét formálja meg a Zöld Íjászban és a Flashben való feltűnéseit követően. Ezzel szemben Ford, aki történetesen Routh felesége, Nora Dahrk visszatérő szerepében csatlakozott a sorozat szereplőgárdájához a harmadik évadban, a negyedikben pedig szinte végig jelen volt. A DC hivatalos sajtóközleményben reagált a távozásukra, miközben azt sem zárták ki, hogy a jövőben még találkozhatunk a karaktereikkel:

"Brandon és Courtney felbecsülhetetlenül értékes tagjai a Legendák családjának. Minden alkalommal olyan szintű szenvedéllyel és együttműködéssel álltak a karaktereikhez és a sorozathoz, mind a képernyőn, mind pedig a színfalak mögött, amiért mélyen csodáljuk őket, és amiért végtelenül hálásak vagyunk. Természetesen, ahogy néhány főszereplő már a múltban is leszállt a Waverider fedélzetéről, a búcsú sosem végleges. Szeretjük ezeket a karaktereket, és bízunk benne, hogy megvizsgálhatjuk majd az elkövetkező évadokban, jó vagy rossz hatással volt-e rájuk a hajón kívüli élet."

A holnap legendái legújabb évada 2020. januárban kezd, méghozzá egyből egy ugrással a mély vízbe: a várva várt Végtelen Világok Krízise crossover rájuk eső epizódjával.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.