Hirdetés

A holnap legendái - újabb DC-sorozat jön magyarul

|

A szuperhősök kedvelőinek nem volt eddig sem rossz dolguk, hiszen a nagy filmstúdiók évente több alkotással is kiszolgálják az igényeiket. A hazai tévéadók viszont nem igazán nyitottak eddig a képregényeken alapuló sorozatok felé - egészen az idei évig.

Hirdetés

Ugyan 2014-ben még az RTL Klub mutatta be A zöld íjászt, és ért el vele azóta is megdönthetetlennek tűnő epizódnézettséget, de hamar kiderült, hogy a közönség részéről ez csak időszakos fellángolás volt, mely után nem is csoda, hogy a csuklyás igazságosztó egy kábeladó vasárnap éjszakai műsorsávjában kötött ki.

Hirdetés

A VIASAT azonban idén megtörte a jeget, és bemutatta a Flash - A Villám című szériát, amelyet nem csak végig dupla résszel vetítettek, de a második etap szünet nélkül követte az elsőt. Barry Allen kálváriája után pedig nem maradunk kedd esti szuperhős nélkül, mivel augusztus 16-án érkezik Supergirl. A VIASAT pedig úgy látszik ezt "szuper" utat szeretné járni, mivel augusztus 24-én debütál náluk ezen DC-univerzum negyedik szériája, A holnap legendái (DC's Legends of Tomorrow).

A VIASTA6-on este tízkor, dupla részekkel kezdő sorozat történetének egyik főszereplője Rip Hunter, az Időmester, aki azért, hogy megakadályozza a halhatatlan gonoszt, Vandal Savage-ot végső céljának elérésében, visszautazik az időben, hogy összegyűjtsön egy olyan csapatot, akiknek segítségével szembe tud szállni Vandallal. A holnap legendáiban jó pár ismerős arccal találkozhatunk, ugyanis többek között feltűnik majd a szériában Fagy Kapitány (Wentworth Miller) és Hőhullám (Dominic Purcell) is.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.