Hirdetés

A Holnap Legendáiban Jonah Hex is tiszteletét teszi

|

Hirdetés

Nem könnyű manapság eladni egy Western történetet, ha pedig az eltér a megszokottól, akkor még inkább taszítja a stúdiókat. Viszont Jonah Hex karakterében, egy eltorzul képű, de becsületes fegyverforgatóban, nagyon is van potenciál, feltéve, ha a megfelelő emberek dolgozhatnak rajta. 2010-ben Hex kapott egy esélyt a nagy vásznon, akkor Josh Brolin játszhatta el a karaktert, ám az a film, egy hatalmas melléfogásnak bizonyult. Most több mint 5 évvel később új kapu nyílik meg a vadnyugati fenegyerek számára, hogy bizonyítsa létjogosultságát. A január 21-én startoló Holnap Legendái 1. évadában találkozhatnak majd vele újfent a nézők, köszönhetően (többek között) Marc Guggenheim vezető producernek, aki így nyilatkozott a karakter bevonásáról:

Amikor eldöntöttük, hogy a Holnap Legendáiban lesz időutazás, rögtön tudtuk, hogy a vadnyugatot is meg akarjuk látogatni. Viszont, ha a történeted éppenséggel a DC Univerzum vadnyugatán játszódik, akkor egyszerűen MUSZÁJ, hogy Jonah Hex is benne legyen. Eszméletlenül örülünk annak, hogy egy újabb szeretett DC-s karaktert hozhatunk el a TV képernyőkre.
Habár a Holnap Legendái így sincs híján DC-s hősöknek és gazfickóknak, azért jó látni, hogy férnek még érdekes karakterek abba a kosárba. Nagyon kíváncsiak vagyunk, hogy vajon ki kapja majd meg Hex szerepét. Thomas Jane nevét mindenképpen érdemes számba vennie a készítőknek, hiszen a színész egy animációs filmben már szinkronizálta a karaktert, sőt a 2010-es adaptációt megelőzően ő maga is kampányolt a szerepért, még sminket is pakolt az arcára, hogy hasonlítson a vadnyugati hősre. A karakter az első évad 11. epizódjában kap majd szerepet, szóval maradt még idő kiválasztani a megfelelő színészt a munkára. Ti kit látnátok legszívesebben a szerepben?
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.