Hirdetés

A Holtodiglan stábja készíti az Idegenek a vonaton remake-et

|

Hirdetés

Hollywood a remake-ek, rebootok és folytatások reneszánszát éli, viszont a sok kevésbé kiemelkedő remake között feltűnt egy igazán ígéretes terv is. A Warner Bros. jóvoltából David Fincher újra összehozza a Holtodiglan íróját, Gillian Flynnt és a regényből készült adaptáció főszereplőjét, Ben Afflecket, hogy elkészítsék Alfred Hitchcock 1951-es thrillerjét, az Idegenek a vonaton remake-jét. De nem csak a nevek miatt tűnik ígéretesnek a produkció, ugyanis elődjével ellentétben, a sztori napjainkban játszódik és az események egy színész körül bonyolódnának, aki új filmjével kampányol az Oscar időszakában. A Vulture beszélgetett Fincherrel, aki elárulta, hogy az Idegenek a vonaton sajnos nem a közeljövőben érkezik majd:

Mind elfoglaltak vagyunk jelenleg, de majd meglátjuk.
Ez valóban igaz, hiszen Flynn nemrég utazott Los Angelesbe, hogy részt vegyen David Fincher új sorozatának munkálataiban, amely az Utópia nevet viseli. Flynn szerint a sorozat egy sötét, összeesküvés-elméletes thriller lesz. A történet szerint néhány kocka talál egy képregényt, ami sötét titkokat árulhat el a jövőről. Az első évadot közösen készítik, Flynn a forgatókönyvért, Fincher pedig a rendezésért felel majd. De nem csak az Utópia fogja kitölteni Flynn idejét az év hátralévő részében. Steve McQueen gengszter özvegyekről szóló Widows című BBC sorozatába is besegít, mellékesen pedig könyvet is ír, szóval megvannak a saját tervei. Affleck következő rendezésének, a Live by Night-nak a forgatása idén ősszel kezdődik, ezután pedig 2016 elején kezdődhet az Igazság ligája film első felvonásának a munkálatai is, majd az önálló Batman film kameráit is beizzítják. Tehát Affleck is be van táblázva az elkövetkezendő pár hónapra. Ez mit jelent az Idegenek a vonaton számára? A legrosszabb esetben bekerül azok közé az ígéretes Fincher filmek közé, amelyek sosem készültek el, vagy keresnek egy másik főszereplőt, esetleg Affleck szorít némi időt a határidőnaplójában a Batman előtt/után. Bármi is történik majd, mostanában nem nagyon számíthatunk az Idegenek a vonaton remake-jére.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.