Hirdetés

A Hős6os volt 2014 legtöbb bevételt hozó animációs filmje

|

Hirdetés

Miután a Hős6os elnyerte az idei Oscar-díjat a legjobb animációs film kategóriában, újabb mérföldkövet tudhat maga mögött, ugyanis 2014 legtöbb bevételt hozó animációs alkotása lett, beelőzve ezzel az Így neveld a sárkányodat 2-t. A Hős6os teljesítménye valóban impozáns: 620 millió dollárt gyűjtött össze globálisan, ebből csak Amerikában körülbelül 221 milliót sikerült szereznie. Idén sem lehet oka panaszra a Disney meséjének, hiszen Kínában szintén erősen szerepelt, ugyanis február 28-án rajtolt el és azóta több mint 51 millió dollárt kasszírozott, ami rekordnak számít az országban, még a Jégvarázs elképesztő sikerét is meghaladta. Japánban is imádták, eddig több mint 75 millióval gazdagították a Disney bankszámláját, amely a második legnagyobb animációs filmből származó bevétele a kiadónak ebből a régióból. További érdekességek, hogy a Hős6os a második legsikeresebb Disney vagy Pixar alkotás, ami megjelent Koreában és Oroszországban, valamint minden idők legnagyobb animációs kiadása Malajziában, Vietnámban, Thaiföldön és Indonéziában. A Hős6os a Disney berkein belül is megállíthatatlanul tör előre, ugyanis a múlt hétvégén az Aranyhajat lelökve a dobogóról immáron a Walt Disney Animation Studios harmadik legnagyobb globális megjelenése lett a Jégvarázs és az Oroszlánkirály után, viszont a hazai bevételeket tekintve ő végzett az első helyen. Szerintetek megérdemli a sikert? https://www.youtube.com/watch?v=xhsUuPlNq30

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.