Hirdetés

A Hotel Transylvania 4 kihagyja a mozikat, streamingre jön

|

Adam Sandler nélkül, a vásznakat kikerülve érkezik a Hotel Transylvania: Transzformánia.

Hirdetés

A pandémia miatt sokat kellett csúsztatni a következő Hotel Transylvania premierjén, ráadásul nem ez az egyetlen nehézség, amivel a rajongóknak szembe kellett nézniük: az eddigi részekkel ellentétben Adam Sandler nem tért vissza Drakula hangjaként, Brian Hull helyettesíti őt, míg a többiek (Andy Samberg, Selena Gomez, David Spade stb.) ugyanúgy megszólaltatják a karaktereiket.

Hirdetés

A Variety jelentése alapján a Sony Pictures a blockbusterek box office számait és a delta variáns terjedését látva alternatív megoldások után nézett, így landoltak a jogok az Amazonnál több mint 100 millió dollárért. A megállapodás értelmében csakis az Amazon Prime Video streamelheti a Hotal Transylvania: Transzformániát, ugyanakkor továbbra is a Sony Pictures bábáskodik az otthoni kiadások, a kábeles TV-s műsorra tűzés és a kínai mozis vetítések felett. 

Ami a sztorit illeti, a Transzformániában Johnny (Andy Samberg) vágya okozza a bajt, ugyanis a fiú minden áron szeretne egyenlő lenni a szörnyekkel, hogy Draki teljesen elfogadja őt - ezt úgy éri el, hogy egy átalakító készülékkel maga is azzá válik, csakhogy a ketyere meghibásodik, így a szállóban mindenki átalakul: a szörnyekből ember, az emberekből szörnyek válnak. 

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.