Hirdetés

A House of Cards 4. évadának új előzetese Underwood drámát ígér

|

Hirdetés

A rendkívül ötletes kampány videó után megérkezett a House of Cards negyedik évadának legújabb előzetese, amely már az új évad történetébe is bemutatást enged. A pörgő harci dobok és Kevin Spacey orgánuma a kerek 1 perces anyag minden egyes pillanatát feszültséggel tölti meg. https://www.youtube.com/watch?v=NTzycsqxYJ0 Alig pár hete derült ki, hogy számíthatunk a sorozat ötödik évadára is, ám ehhez a sorozat eddigi showrunnere, Beau Willimon nem járul majd hozzá. Az eddig látottak alapján Willimon, még távozása előtt megörvendezteti majd rajongóit egy rendkívül ütős, intrikákkal teli évaddal. Az előzetes előre vetíti az eseményeket és megmutatja, hogy a harmadik évad fináléja csak a most érkező események legalsó lépcsőfoka volt. Ugyan többnyire az USA első házaspárjának egymás ellen fordulása volt a fókuszban, mégis pár képkocka erejéig szemügyre vehettük az új és visszatérő szereplőinket is. Az új évadban visszatér Kate Baldwin, a rendíthetetlen riporternő, Kim Dickens alakításában és Lars Mikkelsen remek játékával továbbra is hozzájárul a sorozat magas színvonalához. A harmadik évadban egyszerűen lubickolt az orosz elnök szerepében. Továbbá az új epizódokban felfog tűnni Joel Kinnaman, aki korábban az új Robotzsaru remake főszereplője volt és az eddig amúgy is nagy nevekkel teli színészgárdát gyarapítja még a Sikoly filmek Sidney-je is, Neve Campbell. A House of Cards 4. évada március 4-én érkezik a Netflixre, amely már hazánkban is elérhető.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.