Hirdetés

A Hupikék törpikék visszatérnek a kisképernyőre!

|

Mégpedig korszerű animációval keltik őket életre.

Hirdetés

Az 1981-től 1989-ig műsoron lévő belga rajzfilmsorozat, a Hupikék törpikék nagy sikerre tett szert szerte a világon. Mindenki ismeri a törpöket, jó eséllyel az is, aki még egy képkockát se látott a sorozatból. A szériából később egyéb feldolgozások mellett élőszereplős, egész estés film is készült (természetesen a belgáknak ehhez már nem volt közük, Hollywoodnak már inkább), tavaly év végén pedig újra visszatérhettek eredeti közegükbe: a kisképernyőre.

Hirdetés

Most februártól pedig a Nickelodeonon végre nézhetjük (illetve nézhetik gyerkőc ismerőseink) a sorozat új részeit, melyet 3D-s animációval hoztak létre és amelynek első részeit még október negyedikén láthattuk. A mindösszesen 11 perces játékidővel bíró epizódok Véronique Culliford és Maia Tubiana produceri felügyelete alatt és William Renaud rendezésében jöhettek létre, a magyar hangokkal pedig olyan nevekkel találkozhatunk, mint Ágoston Katalin, Várkonyi András, valamint Háda János, Csankó Zoltán és Elek Ferenc. 

Az örökké jókedvű, habókos kis kék törpök kalandjai tehát folytatódnak, hogy a mai generáció tagjai is megtudják, milyen furmányos furfangokat ötöl ki mindig Hókuszpók és hűséges macskája, Sziamiaú. 

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.