Hirdetés

A hűséges - 1. rész: Előzetest és posztereket kapott a Beavatott-széria harmadik filmje

|

Hirdetés

A Lionsgate és a Summit Entertainment előzetest tett közzé a Beavatott-széria harmadik, A hűséges – 1. részhez (The Divergent Series: Allegiant). A Robert Schwentke által rendezett film Veronica Roth azonos című regényén alapszik – de ahogy azt már megszokhattuk például a Harry Potter, az Alkonyat vagy Az éhezők viadala kapcsán – az utolsó könyvet két részben filmesítik meg.

 

A hűséges első részében Tris (Shailene Woodley), Négyes (Theo James) és barátaik végre megtudják, hogy mi is van a „falakon túl” – az ismeretlenben tett látogatás pedig újra veszélybe sodorja az életüket. A hűséges – 1. rész 2016. március 18-án debütál a mozikban  - a második rész pedig (amely a The Divergent Series: Ascendant címet viseli majd) premierje 2017 tavaszára várható.

[gallery ids="71854,71855,71856"]
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.