Hirdetés

A hűséges 2. rész - Kiszállt a rendező

|

Hirdetés

Nemsokára a mozikba kerül a Veronica Roth bestseller-sorozatából, a Beavatott-szériából készülő filmek harmadik felvonása, A hűséges 1. része. Mint ahogyan az az utóbbi években divatossá vált – és tapasztalhattuk azt például a Harry Potter és a Halál Ereklyéi vagy Az éhezők viadala: A kiválasztott esetében is – a trilógia harmadik részéből két filmet is forgatnak. Egészen mostanáig biztosnak tűnt, hogy Robert Schwentke – aki A lázadót és A hűséges 1. részét is dirigálta – rendezi majd a széria utolsó filmjét is. Schwentke azonban kiszállt a projektből: döntését azzal indokolta, túl sok volt már neki ebből a történetből, valamint a rengeteg munkából, és szüksége van egy kis szünetre. A gyártó Lionsgate és Summit még keresi az utódját. A hűséges – 1. rész 2016. március 18-án debütál a mozikban.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.