Hirdetés

A hűséges 2. rész – Megvan a rendező!

|

Hirdetés

Korábban már írtunk róla, hogy Robert Schwentke – aki a Beavatott-szériából A lázadót és A hűséges 1. részét dirigálta – kiszállt a franchise-ból, mert mint indokolta, szeretne egy kicsit pihenni és másra koncentrálni. A gyártó Lionsgate és Summit közben megtalálta az új rendezőt a befejező részre, méghozzá Lee Toland Krieger (Adaline varázslatos élete, Celeste és Jesse mindörökre) személyében. A forgatás már idén nyáron elkezdődhet - Thris, Négyes és a többiek utolsó kalandja pedig 2017. június 9-én kerül majd a mozikba. A korábbi színészek közül Shailene Woodley, Theo James, Miles Teller, Naomi Watts és Jeff Daniels térhet majd vissza. A hűséges – 1. rész 2016. március 18-án debütál a mozikban.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.