Hirdetés

A hűséges - Nem akárki lesz a Beavatott 3 "főgonosza"

|

Hirdetés

Csak március közepén debütált a Veronica Roth által írt A beavatott könyvsorozat második részének adaptációja, A lázadó, azonban jövő márciusban máris debütál a két fejezetre bontott harmadik feldolgozás, A hűséges - 1. rész, ezért nagyon is fontos, hogy kit láthatunk majd a vásznon, főleg ha egy olyan kiemelt szerepről van szó, mint a gonosz. Robert Schwentke (Red, Az időutazó felesége, R.I.P.D., A lázadó), A hűséges mindkét szeletének rendezője nem bízza a véletlenre és a The Hollywood Reporter szerint egy olyan színészt szerződtettek le, aki ugyanúgy megállja a helyét a komolyabb szerepekben (Híradósok, Looper), mint a vígjátékok (Dumb és Dumber kettyó) esetében. Ha még nem találtátok volna ki eddig, Jeff Daniels az, akit castingoltak David karakterére: ő a Bureau of Genetic Welfare vezetője, egy olyan genetikai jóléti hivatalé, ami felelős annak a társadalomnak a létrehozásáért, amiben a Shailene Woodley által játszott Tris is élt. Ami a szereplőket illeti, visszatér Woodley mellett Theo James, Ansel Elgort, Miles Teller, Zoë Kravitz és Naomi Watts is. A hűséges - 1. rész 2016. március 18-án, a 2. rész 2017. március 24-én jelenhet meg. Jeff Daniels egyébiránt idén felbukkan még olyan filmekben is, mint A marsi adaptációja és az új Steve Jobs mozi.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.