Hirdetés

Jessica Jones 2. évadot kap?

|

Hirdetés

A Daredevil esetében egy héttel a premier után, szinte azonnal, bejelentette a Netflix, hogy szeretnének egy második évadot a sorozatból. Bár a népszerű streaming szolgáltató hét lakat alatt tartja a nézettségét, sokan tudni vélik, hogy a Daredevil minden addigi rekordot megdöntött (mármint a saját tartalmak között) és csak az első hétvégén több millióan látták a szériát. Most állítólag ugyanez a helyzet a Jessica Jonesszal. Ugyan a Pokol konyhájának ördégével nem tudta felvenni a harcot, de igen komoly nézettséget hozott, ami egyben azt is jelentheti, hogy valamikor a közeljövőben számíthatunk egy második évados berendelésre. Sajnos azonban a Marvelnek is végesek a készletei, így ha ez meg is történik, csak a Defenders után. Ha maradnak a fél évente egy sorozat ütemtervnél, akkor egy kis fejszámolás után rájöhetünk, hogy ez nem a közeljövőben esedékes. (Daredevil 2. évad, ami akár korábban is jöhet, Luke Cage, Iron Fist, Defenders) Soha nem lehet azonban tudni éppen mit terveznek, mert egyik cég sem éppen arról híres, hogy minden kis részletet megoszt a rajongókkal. Mi lelkesen nézzük az évadot, hogy tudjunk nektek írni róla, de biztos van már köztetek olyan, aki végignézte. Jó lenne egy második évad, vagy elég volt ennyi Jessicából? (Kérlek titeket, hogy a spoilereket lehetőleg kerüljétek a kommentekben, vagy jelöljétek őket megfelelően!)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.