Hirdetés

A jogász - 3 új látnivalót kapott Ridley Scott filmje

|

Ridley Scott nagy reményeket fűzött drámájához érkezett három clip, amik megelőzik a holnap bemutatásra kerülő első előzetest.

Hirdetés

Cormac McCarthy szkriptje egy ügyvéd (Michael Fassbender) életét mutatja be, aki összecimborál Reinerrel (Javier Bardem), hogy 20 millió dollár értékű kokaint adjanak el. Az első két clipben Fassbender ügyvéd karaktere kap tanácsot Brad Pittől és Bardemtől. A harmadikban pedig a főszereplő Penelope Cruzzal kavar. Eddig minden adott egy jó filmhez, kíváncsian várjuk a holnapi előzetest. A jogász október 25-én debütál külföldön, főbb szerepekben még Cameron DiazDean Norris, Rosie Perez, John Leguizamo, Natalie Dormer és Goran Visnjic. A clipekért kattints tovább.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.