Hirdetés

A John Wick rendezőjének új filmje a Die Hardot és az Indiana Jones-t vegyíti

|

Chad Stahelski ismét valami izgalmason dolgozik.

Hirdetés

Chad Stahelski, a John Wick-filmek rendezője (az első filmet még David Leitch rendezővel együtt vezényelte le) ezúttal thrillerben fog utazni, a Classified címre hallgató projekt a második világháborúba fog minket kalauzolni. 

Hirdetés

Persze ne dédelgessünk magunkban túlontúl valótlan ábrándokat, nem egy háborús mozit tervez a direktor, hanem sokkal inkább egy olyan filmet, amit úgy jellemeztek, mint a Die Hard és az Indiana Jones ötvözetét. Csábítóan hangzik, nemde? Maga a sztori (melyet a Paranormal Activity: The Ghost Dimension írói, Andrew Deutschman és Jason Pagan jegyzett) egy titkos katonai bunkerben játszódik, ahol olyan ereklyéket találnak, melyek veszélyesebbek és erőteljesebbek, mint azt sejteni vélhetjük. Ebből tehát leszűrhetjük, hogy a filmben bőven lesz misztikum, némi Indiana Jones-féle könnyed hangvétellel egybekötve, ahogyan arra is számíthatunk, hogy nevéhez és úgy en bloc pályafutásához híven Stahelski simán összehoz néhány faldöngető akciójelenetet. 

Stahelski maga rendezi a filmet a saját produkciós cége segítségével (85Eleven Entertainment), a forgalmazó pedig a New Line Cinema lesz. Arról egyelőre nincsenek információnk, hogy ki lesz a főszereplő, ahogyan arról sem, hogy mikor is láthatjuk a moziban (ha egyáltalán majd moziban láthatjuk). Az biztos, hogy a rendezőnek így is vannak projektjei, amikkel nem tudni, hogy pontosan mi a helyzet. Nevezetesen a Hegylakó-reboot (amelyhez még 2016-ban szerződött le és azóta is a limbóban van), vagy pedig két képregényadaptáció, a Kill or Be Killed (Ed Brubaker), vagy az Analog (Gerry Duggan). Mindeközben pedig azt is várjuk tűkön ülve, hogy leforgassa a John Wick negyedik etapját, ami a papírforma szerint majd 2022-ben kerül a vásznakra, május 27-én. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.