Hirdetés

A jövő, a Sci-Fi filmeken át nézve

|

Az általunk közölt hírek nem feltétlen csak abból állnak, amit összevakarunk FS-ről, Empire-ről, meg Collider-ről (vagy legújabb forrásunktól megtudván, iMDB-ről).

Hirdetés

Olvasgatunk mi (én legalábbis szoktam) egy nagy csapat érdekes twitter-t is, ahonnan egyébként borzasztó hasznos dolgokat tud összecsomagolni az ember. Ma többnyire olyan cikkeket olvashattok, amit a twitterről mazsolázgattam ki (Amerikában, vagy hol ennek amúgy sokkal nagyobb divatja van, mint itt). Kezdjük ezzel a kiváló infográffal, ami meglepő részletességgel és pontossággal ábrázolja a ránk váró jövőt, már ahogyan a sci-fi-kből megtanultuk. Szóval, jó olvasást, készüljön fel mindenki a saját idővonalához mérten (én már ásom az atomizálás ellenes bunkert). Katt a képre, és akkora lesz, hogy ki se fogja bírni a mobilnet.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.