Hirdetés

A Jurassic World lett minden idők 3. legjövedelmezőbb filmje

|

Hirdetés

A nyitó hétvégi bevétel csak a kezdet volt a maga 208.8 millió dollárjával. A Universal Pictures által forgalmazott Jurassic World - ezzel beelőzve a korábbi rekordtartót, a Bosszúállókat - tovább kúszott a hazai és világpiaci ranglétrán. Majd egy újabb mérföldkövet ért el, és ezúttal nem is akármilyet: a világszinten 1 milliárd 522 millió dolláros bevételével beírta magát a világ három legjövedelmezőbb filmje közé. Ezzel a teljesítménnyel a harmadik helyre került, előtte a Titanic áll 2.186 milliárddal, és a trónon mondanunk sem kell, az Avatar üldögél 2.788 milliárddal. Mindezt úgy, hogy csak épphogy előzte be a korábbi bronzérmest, az 1.520 milliárdot fialó Bosszúállókat, pedig annak sokkal jobban sikerült a nyitó hétvégéje. A képregényhőscsapat annak idején 623.3 milliót hozott a konyhára otthonában, ezzel szemben a Jurassic World csak 612.6 milliót. De nem az elején kell nyerni, ezt tudjuk. Nem valószínű, hogy a Titanicot vagy az Avatart beéri valaha, és az sem biztos, hogy háboríthatatlanul birtokolhatja pozícióját, ha megérkezik év végén az új Star Wars film, ami borítékolhatóan kasszát fog döntögetni. J. J. Abramsen a világ szeme. Kíváncsian várjuk tőle a minőségi és a számbeli végeredményeket.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.