Hirdetés

A Jurassic World: Világuralom első plakátja leleplezi, hogy egy évvel későbbre halasztják a bemutatót

|

Ezúttal is utolérte a végzet a dinoszauruszokat, csak másképpen.

Hirdetés

Mintha ismételten március lenne, sorra jönnek a hírek a koronavírus és az abból kifolyólag felforgatott bemutatónaptár miatt elhalasztott premierekről: a legújabb filmes áldozat a The Batmanhez hasonlóan már a 2021-es évből a Jurassic World: Világuralom lett. A franchise hivatalos oldalán jelentették be az első plakát kíséretében, hogy a tervezett bemutatót később halasztják, méghozzá egy nap híján egy teljes évvel.

Hirdetés

Más szóval 2021. június 11-e helyett csupán 2022. június 10-én válthatunk jegyet a dinoszauruszos franchise kulminációjára, amivel kapcsolatban a rendező Colin Trevorrow azt tweetelte, hogy megéri türelmesnek lenni. Habár nem tért ki rá pontosabban, hogy mi áll a bemutatódátum-módosítás hátterében, de elmondása szerint az elmúlt három hónapban megszakítás nélkül zajlott a munka, és a Variety forrásai szerint még legalább három hét van hátra a befejezésig.

Részben tehát arra kell gondolni, hogy a koronavírus miatt korábban leállított forgatás okán nem tudnák időben befejezni a filmet a vizuális effektusokkal együtt, másfelől az is gyanús, hogy éppen a napokban került az eredetileg tervezett bemutató közelébe Dominic Torettóék kilencedik kalandja, a Universal pedig érthető módon a lehető legjobb körülmények között szeretné bemutatni a nagyszabású filmet, amelyben a Jurassic World-széria főszereplői mellett Laura Dern, Jeff Goldblum és Sam Neill karaktere is visszatér az eredeti Jurassic Parkból.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.