Hirdetés

A Justice League Dark: Apokolips War lesz a DC eddigi legnagyszabásúbb animációs filmje

|

Megérkezett az első kép és a szinkronhangok listája.

Hirdetés

A DC Moziverzum eddigi pályafutása kétségkívül alaposan megosztotta a szuperhősös univerzum rajongóit, mindazonáltal amikor az animációs filmek kerülnek terítékre, az általános konszenzus szerint a Warner/DC páros verhetetlen. A soron következő, Justice League Dark: Apokolips War animációs film a 2014-ben megjelent Az Igazság Ligája: Háború és a három évvel későbbi A sötét Igazság Ligája folytatása lesz, és a hivatalos bejelentés szerint a legnagyszabásúbb alkotás a hat éve zajló kontinuitásban.

Hirdetés

A filmet még a San Diego-i Comic Conon leplezte le a stúdió, most azonban a ComicBook.com jóvoltából megérkezett az első kép, és a szinkrongárda is ismertetve lett. A valamikor késő tavaszra ígért film különlegessége, hogy a DC Universe animációs filmek történetének eddigi legnépesebb szuperhősfelhozatalával büszkélkedhet, melyben tucatnyi színész/karakter tér vissza a korábbi produkciókból. A lista élén Matt Ryan (A holnap legendái, Constantine), Jerry O'Connell (The Death of Superman) és Taissa Farmiga (Az apáca, American Horror Story) foglal helyet Constatine, Superman és Raven szerepeiben, rájuk hárul majd ugyanis az a feladat, hogy összehívják a szükséges erőket Apokolips zsarnok istensége, Darkseid ellen.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.