Hirdetés

A.K.A. Jessica Jones - David Tennant és Mike Colter a forgatáson

|

Hirdetés

Most már egyértelműen kijelenthetjük, hogy a Marvel és a Netflix első kollaborációja, a Daredevil megérte az árát. Ennek függvényében tűkön ülve várjuk a következő dobásukat, ami nem más lesz, mint az A.K.A. Jessica Jones, Krysten Ritter főszereplésével. A napokban több kép is érkezett a forgatásról, amelyeken először láthatjuk Mike Colter-t Luke Cage szerepében, valamint David Tennant-ot, mint az ördögi Killgrave. Ahogyan azt már a Daredevil is pedzegette, ez a Marvel Univerzum sötétebb oldala, ahol túl sok humorra és mókára nem számíthatunk, ellenben a tragédia és dráma kerül majd a középpontba.

 
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.