Hirdetés

A kaptár: Megtorlás - Friss képanyagok

|

Négy új képpel erősít a szám szerint ötödik Kaptár film, melynek alcíme Megtorlás lesz. Remélhetőleg nem a film minőségét jellemezzük majd így...

Hirdetés

Négy vadonatúj fotón nézhetjük A kaptár: Megtorlás szereplőit és észrevehetünk rajtuk ismerős, valamint vadidegen arcokat is: ott pózol Michelle Rodriguez (aki már egyszer meghalt...), Oded Fehr, Bingbing Li és Sienna Guillory. A filmet Paul W.S. Anderson készíti és magától értetődő módon a felesége, Milla Jovovich továbbra is a főszerepet érdemelte ki. Feltűnik még Kevin Durand, Shawn Roberts és Johann Urb, a történet pedig ismét Alice eredete körül forog, ami összefügg a világvégével, a pusztulással, a zombikkal meg a Védernyő Vállalattal (a magyar fordítástól mentsen meg minket az úr - Umbrella Corporation). A kaptár: Megtorlás szeptember 13. napján kerül a hazai mozikba, az InterCom forgalmazásában.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.