Hirdetés

A kaptár ötödször is támad

|

A kaptár újra él: a Milla Jovovich főszereplésével készülő, videójáték alapú világvége-történet folytatódik: a rajongók nagy örömére, 2012-ben újabb részleteket ismerhetünk meg a zombik között túlélő maroknyi ember küzdelmeiről.

Hirdetés

Paul W. S. Anderson rendező a jövő héten kezdi a forgatást Torontóban, és az izgalmak fokozása érdekében ezúttal egy új vírust is bevet: az élőhalottakat gyorsabbá és okosabbá tevő kórt a videójáték használók jól ismerik már, és hamarosan a mozinézők is ijedezhetnek tőle. A filmtörténetben talán először fordul elő, hogy egy videójátékból egy az egyben vesznek át akciójelenetet: így került a történetbe a Rolls Royce Phantomon menekülő embercsapat és a nyomukban motorozó, a járművet ostromló zombik epizódja. Az is ritkaság, hogy a színészválogatásnál is elsőrendű szempont az volt, hogy a színészek hasonlítsanak a játékban megrajzolt elődeikhez – akár élőt, akár halottat játszanak. /InterCom/

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.