Hirdetés

A kaptár twitter

|

Manapság nem lehet titkot tartani. Bár a producerek és a filmesek többnyire megpróbálják rejtve taratani a kíváncsi szemek elől készülő filmjeiket, hol a stáb egy tagja, hol egy mobiltelefonjával filmező járókelő végül mindig megtöri a hallgatást.

Hirdetés

És még nehezebb a titkolózás, ha maga a főszereplő twittermániás. Mint Milla Jovovich.A színésznő A kaptár új részét (Resident Evil – Retribution, hazai bemutató: 2012. szeptember) buktatja le folyton: saját Twitter-oldalán a filmkészítés összes lépcsőfoka nyomon követhető, az első próbáktól a Japánba és Oroszországba tett utazásokig. Bár az ő szerződésének is része egy titoktartási nyilatkozat, azt is megírta, amikor a biztosító emberei az utolsó pillanatban tiltották le, hogy vele forgassák le a fegyveres Alice egy 15 méteres zuhanását. Folyt.köv.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.