Hirdetés

Az eredeti színészekkel folytatódik a Karate kölyök

|

Egy minisorozat képében folytatódik az 1984-es klasszikus, a Karate kölyök, ráadásul nem is akárhol: a YouTube Red csapott le a Ralph Macchiót is szerepeltető szériára.

Hirdetés

Kevés olyan filmkedvelő van, aki ne hallott volna John G. Avildsen 1984-es örökzöldjéről, a Pat Morita és Ralph Macchio főszereplésével készült Karate kölyökről, amely három további részt (1986, 1989 és 1994) élt meg, majd 2010-ben kapott egy teljesen felesleges rebootot Harald Zwart irányításával - bár a film mentségére legyen mondva, hogy Jackie Chan szerethető volt Mr. Han megformálójaként. 

Hirdetés

Hollywood azonban még nem adta fel az alapanyag kisajtolását, ugyanis a YouTube most bejelentette, hogy a Red szolgáltatásukon keresztül lesz megtekinthető az eredeti Karate kölyök folytatása egy 10 epizódos miniszéria képében. Ez lesz a 2018-ra várt Cobra Kai, amelyben Ralph Macchio és William Zabka is tiszteletüket teszik. A hivatalos sztori szerint harminc évvel az 1984-ben történt események után járunk, amikor Johnny Lawrence (Zabka) azzal szeretné beteljesíteni a bosszúját, hogy újra nyitja a hírhedt Cobra Kai karate dojót és rivalizálni kezd a sikeressé vált Daniel LaRussóval (Macchio), aki mestere, Mr. Miyagi segítsége nélkül azzal küzd, hogy fenntartsa az egyensúlyt az életében. A közlemény szerint a show két férfiról szól, akiket a múlt démonai és a jelen frusztrációi űznek és csak egyetlen módon tudják legyőzni őket: a karatén keresztül. 

A sorozatot Jon Hurwitz, Hayden Schlossberg (Kalandférgek, Amerikai pite: A találkozó) és Josh Heald (Vissza a jelenbe) írják, valamint Hurwitz és Schlossberg dirigálják le. A forgatás valamikor idén kezdődhet meg. A kérdés már csak az, hogy vajon a szériának lesz-e elég vonzereje ahhoz, hogy a  nézők ezért előfizessenek a YouTube Redre?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.