Hirdetés

A Karib-tenger kalózai 5 hasonló lesz, mint az első rész volt

|

Hirdetés

Nemrég ért véget Jack Sparrow új kalandjának, a Karib-tenger kalózai 5-nek (Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales) a forgatása, mely 5 hónapon keresztül zajlott Ausztráliában. Mivel ez a nagyon várt (?) folytatás csak 2017 nyarán kerül a mozikba, nem ismert, a rajongók mikorra is várhatják az első előzetest. Ám most egy új szereplőnek hála megtudhattunk pár dolgot a filmmel kapcsolatban. Kaya Scodelario (Az útvesztő: Tűzpróba) egy interjúban árulta el, hogy a készülő rész emlékeztetni fogja a rajongókat a legelső fejezetre, a 2003-as Karib-tenger kalózai: A Fekete Gyöngy átkára:

Sok mindenben hajazni fog az első részre. Ez az, amit a producerek vissza szerettek volna hozni. Az első rész hangulatát. Ezzel akarják bebizonyítani, hogy van értelme ennek az egész kalandnak, és hogy nem fulladt ki a franchise.
Az új részben egyébként nem lesz könnyű dolga Sparrownak, akinek most egy halálos szellem kalózzal, a félelmetes Salazar kapitánnyal (Javier Bardem) kell megküzdenie, aki miután megszökött az Ördög háromszögéből, elhatározza, hogy minden kalózt megöl a tengeren. Beleértve őt is. Jack egyetlen reménye a túlélésre, ha megtalálja Poszeidón elveszett háromágú szigonyát, egy hatalmas ereklyét, amelynek birtokában uralni lehet a tengereket. Ennek a tárgynak a keresésében lesz partnere Kaya Scodelario, aki a filmben egy Carina nevezetű nőt fog alakítani:
[Carina] egy csillagász, és akadémikus, aki azért küzd, hogy a nők is tanulhassanak az egyetemeken, mert ebben az időben nekik ez tilos volt. Szóval ő a saját útját járja, miközben keresi Poszeidón szigonyát. Van neki egy naplója róla, tele nyomokkal, melyeket követve fut majd össze Jack Sparrow kapitánnyal.
Már korábban kiderült, hogy Orlando Bloom visszatér, mint Will Turner, aki az első három filmben vállalt főszerepet, de rajta kívül a stábban van még Brenton Thwaites, Martin Klebba, Geoffrey Rush (Barbossa kapitány), Kevin McNally, Stephen Graham és Golshifteh Farahani. A Karib-tenger kalózai 5. része 2017. július 7-én érkezik a mozikba.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.