Hirdetés

A Karib-tenger kalózai 5 - Orlando Bloom visszatér!

|

Hirdetés

Tavaly decemberben Orlando Bloom úgy nyilatkozott, lehet hogy visszatér egyik legismertebb karakteréhez, Will Turnerhez A Karib-tenger kalózai 5. részében (Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales), melyet a most zajló D23 konferencián a színész maga erősített meg. Mikor utoljára láthattuk Willt, éppen a Bolygó Hollandi kapitányaként hajózott el a nyílt víz felé, és mint tudjuk, csak 10 évente köthet ki a szárazföldön, és látogathatja meg szerelmét, Elizabeth Swannt. Ugyan nem olyan színes a karaktere, mint Jack Sparrowé, mégis érdekes karakteríve van, mely segít a filmnek valódi tétet adni. De ha kivesszük Őt, mint tették azt A Karib-tenger kalózai: Ismeretlen vizeken résznél (Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides) rögtön kiderül, hogy Sparrow nem alkalmas vezető karakternek. Főbb szerepben feltűnik még Javier Bardem, akí a hírhedt kalózt, Salazar kapitányt fogja alakítani; Kaya Scodelario, Brenton Thwaites, Golshifteh Farahani; és szintén visszatér Geoffrey Rush, Kevin R. McNally és Stephen Graham, mint Barbossa kapitány, Gibbs és Scrum. A Karib-tenger kalózai 5 2017 július 7-én nyit a mozikban.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.