Hirdetés

A Karib-tenger kalózai 5 - Ez lehet a sztori

|

Épp a napokban számoltunk be A karib-tenger kalózai 5 egy éves késéséről, máris befutottak az első pletykák a film történetéről. Véletlen lenne? Aligha.

Hirdetés

A Bleeding Cool értesülései szerint A Karib-tenger kalózai 5 történetében Jack Sparrow kapitány (Johnny Depp) beleszeret egy nőbe, aki a tudománynak él és éppen ezért boszorkánysággal vádolják. A kettejük közötti kapcsolat inkább egyoldalú lesz, mintsem kölcsönös. A sztori középpontjában a boszorkányok állnak majd és azt pletykálják, hogy Tia Dalma (Naomie Harris) is feltűnik, de állítólag csak egy rövid ideig. A Disney által továbbra sem jóváhagyott Dead Men Tell No Tales cím egyébként egy szellemre utal, egy volt brit katonára, aki egyesíti erejét Barbossával (Geoffrey Rush), hogy bosszút álljanak, de azt nem tudni, hogy kin. Lehetséges, hogy pont Sparrow kapitányon? Mindenesetre a Bleeding Cool azt is tudni véli, hogy a film története a Bermuda-háromszögben zárul majd, ami felvezetheti A karib-tenger kalózai 6-ot.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.