Hirdetés

A Karib-tenger kalózai 5 még nem kapott zöld lámpát!

|

A Disney elnöke, Bob Iger a legutóbbi megbeszélésen bejelentette, hogy a Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales még nem kapta meg a szükséges engedélyeket a forgatás megkezdéséhez.

Hirdetés

A filmben természetesen visszatérne Johnny Depp Jack Sparrow kapitányként, a rendezést pedig Espen Sandbergand és Joachim Ronning vállalta magára. A forgatókönyvet Jeff Nathanson készítette. Már korábban kiderült, hogy Christoph Waltz játszaná a gonosz Brand kapitányt, akivel Sparrow-nak és apjának, Teague-nek (Keith Richards) meg kell majd küzdenie miközben a mitikus szigonyt keresik. A történetben szintén számíthatunk egy romantikus szálra Jack és Carina Smyth között, aki egyébként Barbarossa 30 éves lánya. Természetesen mivel még nincsenek meg a szükséges engedélyek a forgatáshoz a stúdiótol, ezért lehetséges, hogy bizonyos részletek változni fognak. Még semmilyen biztos adat nincs arról, hogy mikor kezdenék a forgatást és hogy mikorra tervezik a megjelenést.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.