Hirdetés

A Karib-tenger kalózai 5 - rendező válogatás

|

A hónap elején a Disney megkezdte a tökéletes rendező keresését az 5. Karib-tenger kalózai filmjéhez, volt is három esélyes.

Hirdetés

Az egyik lehetséges rendező Fredrick Bond (The Necessary Death of Charlie Countryman), a másik a Joachim Ronning és Espect Sandberg páros (Kon-Tiki) és végül Rupert Sanders (Hófehér és a Vadász) is esélyes volt. A Kon-Tikit jegyző duó lett a favorit, és mostmár hivatalosan is ők a rendezői a Jeff Nathanson (Kapj el, ha tudsz) szkriptje alapján készülő filmnek. A forgatás 2014 januárjában kezdődik, a film pedig 2015 júliusában kerül a mozikba.

Azt még fontos tudni Ronnongról és Sandbergről, hogy a Kon-Tikivel jelölést kaptak a legjobb külföldi film kategóriában. valaimt ők felelősek a 2006-os western komédiáért, melyben Salma Hayek és Penelope Cruz voltak a főszereplők. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.