Hirdetés

A Kelly hősei újra mozikba kerül

|

Július 2-től két hétig nézhető a Corvin Moziban.

Hirdetés

Egyre gyakoribb, hogy filmtörténeti klasszikusokat restaurálva újra nagyvászonra küldenek. A Pannonia Entertainmentnek és a mozik újranyitásának köszönhetően most a Kelly hőseit nézhetjük meg a budapesti Corvin Moziban július 2-től.

Hirdetés

A Kelly hősei 1970-ben készült Clint Eastwood, Donald Sutherland, Don Rickles és Telly Savalas főszereplésével. A normandiai partraszállást követő időben Franciaországban járunk, ahol az első frontvonalban harcoló amerikai felderítő szakasz tagja, Kelly hadnagy (Clint Eastwood) megtudja egy foglyul ejtett német tiszttől, hogy egy francia kisvárosban értékes kincsre lelhetnek - 16 millió dollárnyi arany lapul a helység bankjában. Kelly úgy dönt, egy maréknyi társával a hatalmas vagyonért indul, de titkos küldetésük aknamezőkön, szövetséges és ellenséges frontvonalakon át vezet. Brian G. Hutton munkája különc humorával és ironikus hangvételével emelkedik ki a háborús filmek közül, ezzel görbe tükröt mutatva a propagandának a vietnámi háború közepén.

A digitálisan felújított változat csak rövid ideig, mindössze 2 hétig lesz elérhető a Corvin Mozi műsorában. Bár a kép restaurált, a szinkron az eredeti: a szereplők többek között Kovács István, Inke László, Bodrogi Gyula és Helyey László hangján szólalnak meg.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.