Hirdetés

A Kemény motorosok egyik sztárja is csatlakozik a Galaxis őrzői 2-höz

|

Hirdetés

Már egy ideje érkeznek a hírek az újabb és újabb szereplőkről a Galaxis őrzői Vol. 2 háza tájáról, és ezúttal az FX sikersorozata, a Kemény motorosok egyik főszereplője, Tommy Flanagan (Sin city, A rettenthetetlen) csatlakozott a díszes társasághoz. Akik biztosan visszatérnek az előző részből az eddigi információk alapján: Chris Pratt, Zoe Saldana, Dave Bautista, Bradley Cooper, Vin Diesel, Michael Rooker, Karen Gillan, Sean Gunn és Glenn Close. És ők lesznek az újonnan beköszönők: Pom Klementieff (Oldboy), Elizabeth Debicki (A nagy Gatsby), Chris Sullivan (A sebész). Hozzájuk csatlakozott Flanagan, karakteréről pedig csak 1-2 mondatot tudunk. Yondu egyik embere lesz, aki összetűzésbe kerül majd az őrzőkkel, és vérdíjat tűz ki Mordály fejére. Kurt Russell körül is terjengett a pletyka, hogy talán ő alakítaná az egyik kulcsfigurát. Már javában forog a film,  ám ezt azóta sem erősítették meg. Mit gondoltok az eddigi castról?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.